Sou a: Inici / Empresa / Història

Història

t-quattre és una empresa de finestres i portes de PVC i Alumini , fundada l'any 2003 a la Fuliola (Lleida). Des de l'any 2004 també ens podeu trobar a les oficines de Lleida (c/ Humbert Torres, 6 Lleida) . Amb dedicació al subministrament i muntatge de finestres i portes de PVC i Alumini i també de parquet. Instal·lació en obres i reformes personalitzades. Pressupostos adequats a les necessitats i interessos dels nostres clients.

Volem aconseguir una operativitat eficient en la instal·lació de finestres i portes de PVC i Alumini. Disposem d'una àmplia gamma de productes de portes i finestres de PVC, de tot tipus de parquets, portes interiors, estors,mampares, persianes , falços sostres, i altres complements per a la seva llar.

Un dels elements importants de t-quattre és l'actualització i la millora contínua dels nostres productes de finestres i portes de PVC i alumini, de parquet i estors i dels serveis (pressupost, muntatge i instal·lació). Disposem d'un equip humà competent i especialitzat en finestres i portes de PVC i alumini, que sempre t'acompanya, el qual aporta un valor afegit a la nostra empresa t-quattre (Lleida).

També disposem d'una botiga online on podràs consultar i realitzar la compra de qualsevol Finestra de PVC blanques o marrons, així com la comanda d'una finestra de PVC a mida

Distribuïdor oficial Hörmann

hormann-logo-promocion.jpg