Sou a: Inici / Empresa

Empresa

Som referents en el territori per la qualitat de les nostres finestres o portes de PVC i alumni, per l'excel·lència en el servei d'assessorament, instal·lació i manteniment. Un equip de professionals que treballa per oferir el millor producte al millor preu.

Història

t-quattre és una empresa de finestres i portes de PVC i Alumini , fundada l'any 2003 a la Fuliola (Lleida). Des de l'any 2004 també ens podeu trobar a les oficines de Lleida (c/ Humbert Torres, 6 Lleida) . Amb dedicació al subministrament i muntatge de finestres i portes de PVC i Alumini i també de parquet. Instal·lació en obres i reformes personalitzades. Pressupostos adequats a les necessitats i interessos dels nostres clients.

Volem aconseguir una operativitat eficient en la instal·lació de finestres i portes de PVC i Alumini. Disposem d'una àmplia gamma de productes de portes i finestres de PVC, de tot tipus de parquets, portes interiors, estors,mampares, persianes , falços sostres, i altres complements per a la seva llar.

Un dels elements importants de t-quattre és l'actualització i la millora contínua dels nostres productes de finestres i portes de PVC i alumini, de parquet i estors i dels serveis (pressupost, muntatge i instal·lació). Disposem d'un equip humà competent i especialitzat en finestres i portes de PVC i alumini, que sempre t'acompanya, el qual aporta un valor afegit a la nostra empresa t-quattre (Lleida).

També disposem d'una botiga online on podràs consultar i realitzar la compra de qualsevol Finestra de PVC blanques o marrons, així com la comanda d'una finestra de PVC a mida

Filosofia

A t-quattre, empresa de finestres i portes de PVC i alumini i parquet, l'eix bàsic són les PERSONES. Som un equip que es comunica formant una xarxa relacional caracteritzada per una actitud positiva, alegre i atenta aportant un ambient de treball responsable i innovador on l'entusiasme, la productivitat i la creativitat constitueixen les claus del nostre bon fer amb humilitat, harmonia i afecte, valors que impregnen t-quattre, la teva finestra. 

RESPECTE

Oposat a la desconfiança i desinterès

HARMONIA

Oposat al conflicte, a la descoordinació i a la inestabilitat

ESFORÇ

Oposat a la confusió, deixadesa i inatenció

HUMILITAT

Oposat a l'orgull i la prepotència

Treballadors

La nostra raó de ser es basa en els principis d'iniciativa, de respecte, de responsabilitat i compromís, els quals constitueixen la nostra cultura de treball de qualitat orientada a aconseguir la seguretat i confiança de totes les persones amb un tracte comprensiu, senzill, íntegre i familiar.

 

"Confia en nosaltres: un equip de persones que t'acompanya"